Danila Comastri Montanari
SPES ULTIMA ZEITA
PUBLIUS AURELIUS
Roma, anul 46 dupa Christos.
 

Senatorul Statius este invitat de onoare la un banchet oferit de consulul Paulus Metronius. Printre ceilalti invitati, Publius Aurelius isi regaseste doi prieteni din copilarie pe care nu-i mai vazuse de mult timp.

Este o ocazie potrivita pentru a-si aminti impreuna intamplari din trecut, povesti de dragoste, averi si prabusiri 

 

 

Cand, insa, unul dintre cei doi prieteni cade ucis de o misterioasa mana ucigasa, Aurelius isi va da seama ca in acei ani ai tineretii, aparent dati uitarii, se afla, inca necunoscut, un secret care ascunde sange, moarte si razbunare

Danila Comastri Montanari a creat prin seria Mistere in Roma antica. Publius Aurelius un tip stralucit de roman de aventuri. Famiglia Cristiana 
 

Danila Comastri Montanari paraseste scoala mai devreme pentru a intra la universitate, isi ia licenta in Pedagogie si in Stiinte Politice, iar apoi, timp de douazeci de ani, a predat si a calatorit in toate cele patru colturi ale lumii. 

In 1990 a scris primul sau roamn, Mors tua, si de atunci s-a dedicat pe deplin prozei, in special unui gen, acela al romanului politist istoric, care ii pemitea sa imbine principalele domenii care o interesau: studiul trecutului (in special civilizatiile antice) si preferinta pentru intrigile mystery.
Danila Comastri Montanari www,diciemme.eu
Facebook: Danila Comastri Montanari http://www.new.facebook.com/pages/Danila-Comastri-Montanari/64539915623
My space : Publius Aurelius Statius http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=405842722
PUBLIUS AURELIUS IN ALLA THE LANGUAGES
Back to DCM's romenian page